Suntem in vacanta pana pe data de 23 August. Vom raspunde cererilor dumneavoastra dupa aceasta data. Ne vedem la mare!

Termeni si conditii

I. Termeni È™i conditii

Ultima actualizare: mai 2018

Site-ul www.nanna.ro este proprietatea PFA Alina Movilă. Acest document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza site-ul www.nanna.ro.

Accesul si utilizarea www.nanna.ro se face sub autoritatea acestor reguli, in termenii si conditiile stabilite mai jos. Utilizarea site-ului presupune implicit acceptarea acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.

ACCES:

Scopul permis pentru utilizarea www.nanna.ro este obtinerea de informatii. Orice utilizare in alte scopuri decat acesta nu este permisa.

Prin termenul "utilizator" al acestui site se intelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa acest site.

DREPTURI DE AUTOR, MARCA SI PROPRIETATE INTELECTUALA

www.nanna.ro ofera acces liber la site-ul www.nanna.ro si va autorizeaza sa vizualizati, imprimati si sa transmiteti informatii existente pe site doar in scopuri personale, noncomerciale.

Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea www.nanna.ro sau a partenerilor sai.

Dreptul de copyright pentru textele si imaginile existente pe acest site este detinut de www.nanna.ro. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara citatarea sursei si permisiunea anterioara explicita, prin acord scris.

Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea materialelor puse la dispozitie de www.nanna.ro prin intermediul site-ului intr-un mod care violeaza legislatia romaneasca sau internationala in materie de drept de autor si proprietate intelectuala, implica raspunderea civila sau penala pentru astfel de actiuni.

Orice eventual litigiu in legatura cu acest site este de competenta instantelor de drept comun din Romania.

REGULI DE UTILIZARE:

Nu sunt permise:

- copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea sau pastrarea, prin orice mijloace, inclusiv electronice, magnetice sau computerizate, a materialelor si informatiilor existente pe acest site;

- incercarea de a interveni, prin orice mijloace, in continutul acestui site, stergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor si informatiilor publicate, sau incercarea de a actiona in acest scop;

- incercarea de a interveni in functionarea serverelor de hosting sau in reteaua www.nanna.ro prin orice mijloace, inclusiv atacarea acestora prin “flooding” sau “DOS”.

- folosirea oricaror adrese de e-mail publicate prin intermediul site-ului pentru distribuirea lor pe liste de mailing sau pentru trimiterea de e-mailuri comerciale (“spamming”) sau pentru orice alt scop in afara de trimiterea de e-mailuri personale justificate, fara acordul scris al posesorilor acestor adrese.

Violarea oricarei dintre aceste reguli atrage dupa sine raspunderea civila sau penala. www.nanna.ro va investiga faptele care implica asemenea incalcari, cooperand cu autoritatile pentru prevenirea sau impiedicarea unor astfel de incalcari.

DISPONIBILITATEA SERVICIULUI:

www.nanna.ro isi rezerva dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestui site, cu sau fara o notificare prealabila.

www.nanna.ro nu este raspunzator fata de utilizator, orice terta persoana fizica sau juridica sau institutie pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea serviciilor disponibile prin intermediul site-ului.

www.nanna.ro poate schimba in orice moment continutul si conditiile de folosire a site-ului. Noile conditii devin valabile in momentul in care au fost facute publice prin inscriere in acest site si nu au caracter retroactiv.

LIMITAREA RASPUNDERII:

Daca se considera ca orice material pus la dispozitie pe site, postat de www.nanna.ro, de catre terti sau utilizatori, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, este necesara semnalarea acestei situatii la adresa contact alina@nanna.ro.

Pentru sectiunile site-ului care pot cuprinde opinii ale cititorilor, raspunderea asupra continutului opiniilor revine in intregime autorilor acestora. www.nanna.ro isi rezerva dreptul de a nu face publice acele opinii care contravin termenilor si conditiilor de utilizare sau pe care le considera daunatoare, sub orice forma, propriei imagini, partenerilor sau tertilor.

CONFIDENTIALITATE SI INFORMATII PERSONALE:

Informatiile personale puse la dispozitia site-ului www.nanna.ro pentru a putea primi sau utiliza unele servicii sunt protejate in conditiile legii Legea 677/2001.

www.nanna.ro se obliga sa nu faca publica adresa de e-mail a utilizatorilor si sa nu o dezvaluie unei terte parti, daca aceasta nu se afla intre partenerii agreati in mod expres, in afara cazului in care acest lucru este necesar pentru a respecta legea si/sau procedurile judiciare.

www.nanna.ro nu-si asuma nici un fel de responsabilitate pentru situatiile in care utilizatorul isi publica adresa sau orice alte date personale, din proprie initiativa, intr-un mesaj public, pe oricare dintre paginile www.nanna.ro.

Pe site-ul www.nanna.ro pot fi prezente reclame si/sau legaturi catre pagini ale unor terte parti, inclusiv parteneri, furnizori de publicitate sau sponsori. Informatiile furnizate unor pagini externe nu se afla sub controlul www.nanna.ro si orice publicare a unor date personale pe alte pagini de pe Internet se face pe propriul risc.


 

II. Informare

PFA Alina Movilă operator de date cu caracter personal înregistrat în R.G.E.P.D.C.P. sub nr. 32462 prelucrează datele cu caracter personal furnizate de dvs. personal, prin intermediul formularelor de colectare de pe site È™i a celor puse la dispoziÈ›ie direct la sediul operatorului/imputernicitului, în scopuri de “intermediere si acordare de asistenta de specialitate in vederea recrutarii/plasarii de personal domestic È™i promovarea serviciilor prin intermediul site-ului www.nanna.ro”.

PFA Alina Movila va prelucra in condiÈ›iile stabilite de lege si de ordinul 52/502 datele dvs. cu caracter personal È™i documentele/copiile documentelor care conÈ›in aceste date.

Datele furnizate de dvs. sunt utilizate numai în vederea realizării scopurilor de prelucrare sus-menÈ›ionate. În cazul în care nu sunteÈ›i de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastră, operatorul nu vă va putea oferi serviciile sale.

InformaÅ£iile prelucrate sunt destinate utilizării de către operator ÅŸi nu sunt dezvăluite decât imputernicitilor operatorului, angajatorului/potentialului dvs angajator È™i autorităților publice centrale/locale, potrivit legii. Datele nu sunt transferate în străinătate.

Pentru promovarea serviciilor operatorului acesta prelucreaza doar email-ul/numele/prenumele/telefonul/adresa. Aveti dreptul sa va opuneti, in mod gratuit si fara nicio justificare, in orice moment, prelucrarii datelor dumneavoastra in scopuri de promovare.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces la date, de intervenţie asupra datelor, dreptul de opoziție şi de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale.

Pentru exercitarea drepturilor legale specifice, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată, pe adresa operatorului sau la adresa de e-mail alina@nanna.ro.

De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei si/sau autorității naționale de supraveghere (www.dataprotection.ro).