Suntem in vacanta pana pe data de 23 August. Vom raspunde cererilor dumneavoastra dupa aceasta data. Ne vedem la mare!

Procesul de selectie

Inainte de a incepe...Pentru a beneficia de serviciile noastre, dorim sa obtinem citeva detalii de la dumneavoastra. Ni le puteti pune la dispozitie prin completarea Formularului onlineCel mai adesea vom avea candidatii potriviti in baza noastra de date, drept urmare veti putea sa urmati procedura de vizionare. Daca nu avem candidatii adecvati, vom demara procedura de cautare conform criteriilor specificate de dumneavoastra. Va vom tine la curent cu progresul cautarilor. 

Daca doriti sa avansati cu procedura de vizionare…In aceasta etapa vom contacta aplicantii si ne vom asigura ca acestia sunt interesati de oferta dumneavoastra. In functie de oferta, ne vom asigura ca aplicantii sunt evaluati din punct de vedere psihologic, al analizelor medicale si juridiciar. Tarifele de vizionare sunt disponibile la sediul agentiei. Pentru aplicantii din afara Romaniei propunem interviul prin video-conferinta.

Sunteti gata sa acceptati un candidat…In momentul in care ati acceptat un candidat propus, vom semna Fisa de Post. Chiar daca facem verificarile noastre, ne sfatuim clientii sa faca verificarea istoricului profesional si personal al potentialului selectat. Daca aveti informatii contradictorii celor oferite de noi, suntem interesati sa le aflam. Deasemenea, recomandam familiilor o vizita la domiciliul candidatei selectate.

Cind angajatul incepe activitatea…Suntem foarte interesati ca lucrurile sa decurga bine dupa inceperea colaborarii cu persoana aleasa. De aceea va vom contacta la o zi, la o saptamana si la o luna. Va rugam sa ne contactati daca aveti intrebari, ezitari sau doriti sa discutam anumite lucruri. Ne face placere.