Suntem in vacanta pana pe data de 23 August. Vom raspunde cererilor dumneavoastra dupa aceasta data. Ne vedem la mare!

Guvernanta NANNA

Guvernanta este persoana specializata si calificata in a se ocupa de educarea copilului, participa la instruirea acestuia, asista in efectuarea temelor, insoteste copilul la scoala sau de la scoala, si sau de la activitati extrascolare, atunci cind familia nu este disponibila. Guvernanta, de regula, se ocupa de copiii de la varsta de 4 ani.

Program si salariu

Guvernantele pot lucra in program part time, ele ocupindu-se de programul copiilor de dupa scoala sau gradinita. Salariu lor poate varia in functie de numarul de copii in ingrijire si numarul de ore lucrate pe zi.

Calificari

Neexistand reglementari legate de aceasta ocupatie, nu exista certificari speciale si de aceea foste educatoare sau foste invatatoare practica cu succes aceasta meserie. Implicarea guvernantei de cele mai multe ori consta in: ajutor la lectii, activitati recreative, activitati ludice, activitati sportive sau artistice.

Procedura de verificare

• Solicitam toate documentele personale in original
• Verificam referintele
• Pe langa verificarile formale intervievam candidatii folosind metodele noastre in verificarea stabilitatii la locul de munca sau a cunostintelor profesionale pentru fiecare pozitie
• Solicitam cazierul judiciar
• Solicitam curriculum vitae

Cum soliciti guvernanta NANNA

Daca sunteti interesat in folosirea serviciilor unei guvernante, puteti contacta telefonic unul dintre reprezentantii agentiei sau puteti completa formularul online. Este necesar sa avem o discutie de citeva minute pentru a intelege nevoile dumneavoastra. Inaintea apelarii la serviciile guvernantei va recomandam sa aveti o discutie cu cei care au folosit anterior serviciile persoanei. Daca informatiile si persoana va conving, putem demara formalitatile de angajare.

NANNA prcepe un comision de mediere. Detaliile sunt transmise pe mail. Perioada de garantie este de 1 luna, timp in care, daca relatia se intrerupe, inlocuirea candidatului este gratuita.